Emi Pharm sa Calmosine proizvodima u akciji darivanja porodilja i beba u Srbiji

Jul, 2019
Kao društveno odgovorna kompanija usmerena porodičnim vrednostima odmah smo odlučili da podržimo projekat “Taši Taši” i akciju dodele paketa mamama širom Srbije.

Bebe i mame su naša najveća vrednost i zaslužuju bezrezervnu pomoć u narednih godinu dana kroz pakete sa korisnim stvarima za porodiljsko doba.

I ovim putem želimo da pružimo apsolutnu podršku dojenju koje je glavna spona majke i deteta i koja obezbeđuje zdravu budućnost.

Želimo da naše mame tokom najosetljivijeg perioda dobiju punu pažnju te pozivamo i ostale kompanije da nam se priključe u ovoj misiji.

U paketu “Taši Taši” nalaze se Calmosine digestion za bolje varenje i protiv grčića kod beba, kao i Calmosine allaitement za bolju laktaciju i dobro dojenje.

Calmosine sommeil u preventivnoj pedijatriji

April, 2019
Prevencija u pedijatriji ne poznaje granice. Na 6. kongresu Udruženja za preventivnu pedijatriju Srbije u hotelu Zira, doktorka Nevenka Raketić, pedijatar i imunolog, održala je predavanje o našem proizvodu „Calmosine Sommeil – miran san za dobar rast˝.
Dr Raketić je skrenula pažnju na sve veću pojavu anksioznosti kod dece i kako se sa tim boriti.
Calmosine sommeil je prirodan i umirujući napitak koji poboljšava kvalitet sna. Calmosine sommeil pomaže deci iznad 3 godine koja imaju uznemirenost i poremećaj spavanja (teškoće sa uspavljivanjem, često se bude u toku noći, imaju neredovan san, noćne strahove, hodaju u snu). Sve to utiče na rast i razvoj dece i njihovu dnevnu aktivnost, jer su zbog manjka sna često umorni.