Laptopic-logo

Latopic

Latopic je jedini proizvod koji se pije i koji je namenjen za novorođenčad, decu i odrasle sa atopijskim dermatitisom. Latopic deluje centralno (sistemski).

Za razliku od svih krema koje na lokalnom nivou smanjuju crvenilo, Latopic svojim centralnim dejstvom smanjuje mogućnost razvoja alergijske reakcije i crvenila na koži. Latopic smiruje provocirani imuni sistem.

U kliničkim studijama Latopic je pokazao efikasnost kod 93% dece sa atopijskim dermatitisom, koja su bila mlađa od 5 godina i to tako da posle samo 3 meseca uzimanja, odsustvo simptoma je trajalo naredne 2 godine.

Veoma je bitno naglasiti da Latopic ne sadrži nijedan konzervans, potpuno je prirodan, klinički dokazano bezbedan za primenu kako kod najmlađih, tako i kod starijih.

Latopic se pije najmanje 3 meseca, 1 kapsula dnevno. Prašak se rastvori u malo vode, dovoljno je 1 kafena kašika.

Latopic ima klinički dokazanu efikasnost kod 93% dece sa atopijskim dermatitisom, stabilizuje Th1/Th2 ravnotežu imunskog odgovora. Nakon tromesečnog davanja, rezultati su se održali tokom dvogodišnjeg praćenja. 

Latopic pomaže u smanjivanju intenziteta i rasprostranjenost promena na koži, iritacije i svraba. Uz Latopic deca bolje jedu i bolje spavaju.

Zašto koristiti

Latopic sadrži posebno odabranu mešavinu bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, koje pomažu oporavku crevne barijere tako što pospešuju sekreciju mukusa i održavaju mikrobiološki i imunološki balans, što ima pozitivan efekat na tok AD.

Sastav

Latopic sadrži mešavinu liofilizovanih bakterija mlečne kiseline u odgovarajućem odnosu:

  • 50% Lactobacillus casei LOCK0919
  • 25% Lactobacillus rhamnosus LOCK 0908
  • 25% Lactobacillus rhamnosus LOCK 0900

Pomoćni sastojci: maltodekstrin, želatin (omotač kapsule), titan-dioksid (boja) i L-askorbinska kiselina (antioksidans).

Ne sadrži proteine mleka, laktozu i gluten.

Pakovanje

Pakovanje od 10 kapsula, neto težine 3,06 g.

Pakovanje od 30 kapsula, neto težine 9,18 g.

Probiotici su sojevi živih mikroorganizama iz različitih rodova koji pokazuju povoljan efekat na zdravlje domaćina poboljšanjem balansa crevne mikroflore.

Latopic sadrži posebno odabrane sojeve bakterija Lactobacillus casei i Lactobacillus rhamnosus. Pokazuje povoljne efekte kod pacijenata sa atopijskim dermatitisom udruženim sa alergijama na hranu.

Garancija kvaliteta

Kontaktirajte nas

EMI PHARM d.o.o

Sedište:

16. April 86,

11210 Beograd, Srbija

Telefon: 069/ 488 4888

Nađite nas