Physiomer

PHYSIOMER je paleta medicinskih sredstava za ispiranje nosa. Napravljena je od 100% morske vode i po tome se razlikuje od svih konkurenata na svetskom i domaćem tržištu. PHYSIOMER se proizvodi u Francuskoj, u mestu Saint-Malo. Svi postojeći mikroelementi, koje mogu da apsorbuju živi organizmi, nalaze se u morskoj vodi. Sirovina koja se koristi za proizvodnju Physiomera, tj. morska voda, prikuplja se na veoma jedinstvenoj lokaciji zaliva Mont-Saint-Michel, koji je izvanredno prirodno bogatstvo. O tome govori više od 800 različitih vrsta algi koje su identifikovane u ovom zalivu. Moćne morske struje, oseke i plime koje se ubrajaju među najjače na svetu (varijacije u nivou mora dostižu i 15 metara), osiguravaju oksigenaciju, čistoću i nepromenljivost morske vode u ovoj oblasti.

Physiomer-logo

proizvodi

PHYSIOMER - Baby 115 ml

PHYSIOMER Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade. Za dnevnu higijenu pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos.

PHYSIOMER - Baby Hypertonic 60ml

PHYSIOMER Baby Hypertonic efikasno pročišćava nosne kanale Vaše bebe i pomaže da se uspostavi udobnost u toku spavanja i ishrane. Physiomer Baby Hypertonic otpušava zapušen nos Vaše bebe u toku prehlade, rinitisa i rinofaringitisa.

PHYSIOMER Kids Sprej 115 ml

Kada deca krenu u vrtić ili u školu, povećava se broj nazalnih infekcija pa deca u proseku imaju 3-18 prehlada godišnje. PHYSIOMER kids je prirodan, sterilan, izotoničan rastvor prečišćene morske vode. Ne sadrži konzervanse ili hemijske aditive.

PHYSIOMER Hypertonic Sprej 135 ml

PHYSIOMER Hypertonic sprej je naročito efikasan u slučajevima hroničnog sinusitisa i alergijskog rhinitisa. Deluje tako što smanjuje otok i to po principu osmotskog efekta.

PHYSIOMER Normal Jet 135 ml

PHYSIOMER Normal Jet je sprej za nos sa blagim raspršivanjem i mlaznicom koja je prilagođena anatomskim karakteristikama nosa. Ovaj način aplikacije obezbeđuje da se sprej ravnomerno rasprši i dopire do sinusa.

PHYSIOMER Strong Jet 210 ml

PHYSIOMER Strong Jet čisti nosne hodnike uklanjanjem udahnutih alergena i nečistoća poput bakterija, virusa, prašine, grinja, polena, dima i drugih zagađivača. Otklanja čvrste ili gnojave sekrete koji se mogu javiti tokom postoperativnog perioda.

Garancija kvaliteta

Kontaktirajte nas

EMI PHARM d.o.o

Sedište:

Maksima Gorkog 42,

11210 Beograd, Srbija

Telefon: 069/ 488 4888

Nađite nas