Physiomer-logo

Physiomer – potpuno prirodan
i efikasan rastvor za lakše disanje

Physiomer je kompletna paleta prirodnih proizvoda za negu nosa koji čuvaju prirodne dekongestivne prednosti morske vode iz Sant-Malo-a i efikasno oslobađaju od nazalnih i sinusnih simptoma bez ijednog neželjenog efekta.

Sirovina koja se koristi za proizvodnju Physiomera, tj. morska voda, prikuplja se na veoma jedinstvenoj lokaciji zaliva Mont-Saint-Michel, koji je izvanredno prirodno bogatstvo. Moćne morske struje, oseke i plime koje se ubrajaju među najjače na svetu (varijacije u nivou mora dostižu i 15 metara), osiguravaju oksigenaciju, čistoću i nepromenljivost morske vode u ovoj oblasti.

100% morska voda

Bočica koristi mehaničku difuziju umesto hemijskih potisnih gasova

100% posvećenost kvalitetu

Jedinstven i patentiran proces proizvodnje garantuje sterilnost rastvora čak i posle višekratne upotrebe

100% efikasnost

Tri različite snage mlaza koji su prilagođeni uzrastu i vrsti simptoma

Rhinaction-logo

RHINaction

Uspeh u borbi sa prehladom

RHINaction se koristi za tretman prehlade, akutnog rinitisa i rinofaringitisa kod dece starije od 3 godine i odraslih. RHINaction je rastvor koji otpušava, pročišćava nosne kanale i rešava problem zapušenog nosa kombinujući hipertoničnu morsku vodu i kompleks tri esencijalna ulja poznata po tome što olakšavaju simptome infekcija gornjih respiratornih puteva: Ravintsara, Thyme Linalool i Filed Mint.

Laptopic-kapsule za alergijski dermatitis i alergije na hranu

Latopic

Smanjuje mogućnost razvoja alergijske reakcije

Latopic je jedini proizvod koji se pije i koji je namenjen za novorođenčad, decu i odrasle sa atopijskim dermatitisom. Latopic deluje centralno (sistemski).Uz Latopic deca bolje jedu i bolje spavaju.

Rhinaction Logo
Respimer LOGO
Audiclean LOGO
Laptopic-logo
Laboratorie-de-la-Mer-LOGO
EMI Pharm LOGO

Emi Pharm

EMI Pharm je privatna farmaceutska kompanija osnovana 2008. i zastupa proizvođače farmaceutskih proizvoda. Osnovna poslovna orijentacija je registracija, uvoz, distribucija i farmaceutski marketing medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata na teritoriji Srbije. Zastupamo samo one kompanije koje u potpunosti ispunjavaju stroge zahteve evropskih direktiva za sastav, proizvodnju, efikasnost i bezbednost farmaceutskih proizvoda, što je potkrepljeno kliničkim studijama, kao i odobrenjima od Evropske agencije za lekove (EMA), a u skladu sa propisima našeg Ministarstva zdravlja i pravilnika Agencije za lekove i medicinska sredstva (ALIMS).

Naši prijatelji

Kontaktirajte nas


EMI PHARM d.o.o

Sedište:
Maksima Gorkog 42, 11210 Beograd, Srbija

Telefon: 069/ 488 4888

Nađite nas


Pratite nas